Promotie

De Buurtbus De Binnen-Giessen maakt van verschillende kanalen gebruik om de buurtbus onder de aandacht van de inwoners te brengen. Via posters, flyers, een eigen pagina op de lokale kabelkrant en dia’s die te zien zijn op het scherm in de buurtbus zelf. Op deze pagina kunt u de verschillende vormen van promotie inzien en ook zelf meehelpen de buurtbus te promoten door bijvoorbeeld de poster te printen en op te hangen.

Folders

Op verschillende locaties in de regio zijn folders van de buurtbus te vinden. Hierin kunt u informatie vinden over onze route, tips voor onderweg, de tarieven en dienstregeling.

Bent u een ondernemer of een instelling?
Bij de secretaris kunt u de foldersĀ  opvragen.

Posters

Op verschillende locaties langs de route en in Gorinchem zijn posters opgehangen om extra aandacht te vestigen op de buurtbus die tussen Gorinchem en Boven-Hardinxveld rijdt.

Door hieronder op de knop Afbeelding, PDF of Word te klikken kunt u zelf het bestand downloaden en de poster ophangen.

Bent u een ondernemer of een instelling?
Bij de secretaris kunt u een kleurenposter opvragen.

Kabelkrant MerweRTV

Via de kabelkrant in Sliedrecht, Hardinxveld- Giessendam en Boven-Hardinxveld is regelmatig een promotiepagina te vinden van de buurtbus.

Op de pagina waren wetenwaardigheden, tips over de bus en route en andere tips te vinden. De streekomroep MerweRTV heeft deze zendtijd beschikbaar gesteld. 

Bent u een ondernemer of een instelling?
Bij de secretaris kunt u een dia/slide opvragen om via uw eigen narrowcastingsysteem of TV scherm te tonen.

Informatiescherm buurtbussen

In de buurtbussen zijn informatieschermen aanwezig waarop actuele reisinformatie wordt afgewisseld met informatie over de bus, de route en andere tips.

Hieronder staan een aantal slides die te zien zijn in de buurtbussen.