Welkoop Giessenburg sponsort buurtbus komende jaar

Op dinsdag 5 oktober is bij de vestiging van Welkoop in Giessenburg vastgelegd dat deze firma de buurtbusvereniging “de Binnen-Giessen” zal sponsoren. Welkoop is een landelijke winkelketen voor tuin- en dierbenodigdheden en is o.a. in Giessenburg gevestigd aan de Peursumseweg 25a.

De buurtbusvereniging onderhoudt de buslijnen 706 en 707, die respectievelijk rijden tussen Gorinchem, Schelluinen en Giessenburg en – aansluitend –  tussen Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hardinxveld-Giessendam en Boven-Hardinxveld. Tijdens werkdagen kunt u de twee bussen tussen 7.00 en 18.30 uur, elk uur voorbij zien rijden met de reclame van Welkoop op de portieren.

Heeft u/jij tijd en zin om ook achter het stuur van één van onze bussen te zitten, meld u zich dan aan via info@buurtbusdebinnengiessen.nl  We zouden graag ons chauffeursbestand wat uit willen breiden. Zie ook onze website voor verdere informatie.

Wilt u voor uw bedrijf ook reclame op de buurtbussen van onze vereniging hebben, dan kunt u via bovenstaand emailadres contact met ons opnemen.

Overhandiging sponsorovereenkomst met Adriaan Ritmeester van Welkoop Giessenburg (r) en Wim Kafoe (voorzitter buurtbusvereniging)