Transportbedrijf R. Vlot sponsort de Buurtbus

Op woensdag 15 december is op het kantoor van transport- en verhuisbedrijf van R. Vlot en Zn. aan de Sportlaan in Sliedrecht vastgelegd dat deze de buurtbusvereniging “de Binnen-Giessen” zal sponsoren. Het bedrijf R. Vlot is een transport- en distributie bedrijf, dat o.a. verhuizingen en B2C distributie verzorgt met vestigingen in Schelluinen, Sliedrecht en Rotterdam. Met 90 vrachtwagens in beheer is het een onderneming dat voor veel klanten werkzaam is. Op het gebied van duurzaamheid draagt dit bedrijf z’n steentje bij en is ook actief betrokken bij de hulpverlening richting Oost-Europa (zie www.rvlot.nl) 

 De buurtbusvereniging onderhoudt de buslijnen 706 en 707, die respectievelijk rijden tussen Gorinchem, Schelluinen en Giessenburg en – aansluitend –  tussen Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hardinxveld-Giessendam en Boven-Hardinxveld. Tijdens werkdagen kunt u de twee bussen tussen 7 en 18:30 uur, elk uur voorbij zien rijden met de reclame van R. Vlot op de zij- en voorkanten van de bussen.
 
Heeft u/jij tijd en zin om ook achter het stuur van één van onze bussen te zitten, meld u zich dan aan via info@buurtbusdebinnengiessen.nl  We zouden graag ons chauffeursbestand wat uit willen breiden. Zie ook onze website voor verdere informatie. Wilt u voor uw bedrijf ook reclame op de buurtbussen van onze vereniging hebben, dan kunt u via bovenstaand emailadres contact met ons opnemen.
Overhandiging sponsorovereenkomst met Nathan Dane, manager Marketing & Sales bij Vlot Logistics en Chris Tromp, secretaris v.d. buurtbusvereniging (W. Kafoe)