Slagerij van Prooijen sponsort de Buurtbus

Op woensdag 8 juni 2022 is in de slagerij van Jaap van Prooijen aan de Talmastraat in Hardinxveld vastgelegd dat deze de buurtbusvereniging “de Binnen-Giessen” zal sponsoren. Slagerij Jaap van Prooijen staat inmiddels al ruim 20 jaar garant voor kwalitieitsvlees en –vleeswaren. De slagerij biedt hun klanten niet alleen een standaard assortiment, maar meer dan dat.

De buurtbusvereniging onderhoudt de buslijnen 706 en 707, die respectievelijk rijden tussen Gorinchem, Schelluinen en Giessenburg en – aansluitend –  tussen Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hardinxveld-Giessendam en Boven-Hardinxveld. Tijdens werkdagen kunt u de twee bussen tussen 7 en 18:30 uur, elk uur voorbij zien rijden met de reclame van Jaap van Prooijen op de linker zijkant van de bussen.

Heeft u/jij tijd en zin om ook achter het stuur van één van onze bussen te zitten, meldt u zich dan aan via info@buurtbusdebinnengiessen.nl  We zouden graag ons chauffeursbestand uit willen breiden. Zie ook onze website voor verdere informatie.

Wilt u voor uw bedrijf ook reclame op de buurtbussen van onze vereniging hebben, dan kunt u via bovenstaand emailadres contact met ons opnemen.

Ondertekening sponsorovereenkomst met Jaap van Prooijen en Chris Tromp (secretaris v.d. buurtbusvereniging)