Nieuwe dienstregeling buurtbus 706 en 707

Op 10 december wordt er landelijk een nieuwe dienstregeling van kracht. Ook voor de bussen van de buurtbusvereniging “de Binnen-Giessen” zijn er dan enkele aanpassingen.

Zo zal bus 706 komende vanuit Giessenburg/Schelluinen bij het station Gorinchem stoppen bij halte A, waar dan eventueel passagiers voor het centrum van Gorinchem kunnen instappen. Hierna rijdt de bus via een nieuwe route naar het centrum: via Pompstraat , Torenstraat, Krijtstraat /Kruitstraat/Haarstraat , Arkelstraat, Nieuwe Walsteeg , Bagijnenwalstraat, Heerenlaantje, Melkstraat naar Melkpad en vandaar weer richting station. Hier wordt dan gestopt bij halte C.Waar na een korte pauze een nieuwe rit begint richting Giessenburg.

Tevens zullen er vanaf 16 december elke zaterdag twee ritten gereden worden vanaf de H.J. van Dijkstraat in Giessen-Oudekerk naar Gorinchem, van Gorinchem, via Giessenburg, naar station Boven-Hardinxveld en hiervandaan weer naar de H.J. van Dijkstraat. Eén rit van ± 10 tot 12 en de andere van ± 15 tot 17 uur.

De tarieven van enkele rit, 4- en 10 rittenkaart blijven onveranderd.
Zou u het ook leuk vinden om op de buurtbus te rijden, dan kunt via onze website www.buurtbusdebinnengiessen.nl informatie inwinnen en zich eventueel aanmelden. Het bezit van rijbewijs B is voldoende om op onze bussen te rijden.