“Kleur en Sfeer” voor de Buurtbus

Op zaterdag 4 december is in de winkel van Bakker Kleur en Sfeer aan de Buitendams in Hardinxveld vastgelegd dat deze de buurtbusvereniging “de Binnen-Giessen” zal sponsoren.
Bij “Bakker Kleur en Sfeer” kunt u terecht voor alles met betrekking tot de inrichting van uw woning, zoals vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf, behang, kasten, e.d. 

De buurtbusvereniging onderhoudt de buslijnen 706 en 707, die respectievelijk rijden tussen Gorinchem, Schelluinen en Giessenburg en – aansluitend –  tussen Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hardinxveld-Giessendam en Boven-Hardinxveld. Tijdens werkdagen kunt u de twee bussen tussen 7 en 18:30 uur, elk uur voorbij zien rijden met de reclame van Bakker Kleur en Sfeer op de achterkant van de bussen.

Heeft u/jij tijd en zin om ook achter het stuur van één van onze bussen te zitten, meld u zich dan aan via info@buurtbusdebinnengiessen.nl  We zouden graag ons chauffeursbestand wat uit willen breiden. Zie ook onze website voor verdere informatie.

Wilt u voor uw bedrijf ook reclame op de buurtbussen van onze vereniging hebben, dan kunt u via bovenstaand emailadres contact met ons opnemen.

Overhandiging sponsorovereenkomst met Nelleke den Dunnen van Bakker Kleur en Sfeer en Wim Kafoe, voorzitter buurtbusvereniging