Buurtbus gesponsort door Aspect-ICT

Op donderdag 1 december is een sponsorcontract ondertekend waarin Aspect-ICT heeft vastgelegd dat zij de buurtbusvereniging “de Binnen-Giessen” zal sponsoren. Aspect-ICT is gevestigd aan de Handelsstraat 4 in Hardinxveld en ondersteunen bedrijven bij het zetten van de stap naar een digitale organisatie, waarin elk bedrijfsproces optimaal wordt ondersteund door ICT. Zij bieden die meerwaarde, omdat het gehele spectrum wordt beheerst. Door samen met de klant de lange termijn ICT-strategie vorm te geven, wordt er gezorgd voor de beste combinatie tussen de ICT-infrastructuur en de software die daarop draait. De buurtbusvereniging onderhoudt de buslijnen 706 en 707, die respectievelijk rijden tussen Gorinchem, Schelluinen en Giessenburg en – aansluitend –  tussen Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hardinxveld-Giessendam en Boven-Hardinxveld. Binnenkort kunt u tijdens werkdagen de twee bussen tussen 7 en 18:30 uur, elk uur voorbij zien rijden met de reclame van Aspect-ICT op de zijkant van de bussen.

Heeft u/jij tijd en zin om ook achter het stuur van één van onze bussen te zitten, meldt u zich dan aan via info@buurtbusdebinnengiessen.nl  We zouden graag ons chauffeursbestand uit willen breiden. Zie ook onze website voor verdere informatie.

Wilt u voor uw bedrijf ook reclame op de buurtbussen van onze vereniging hebben, dan kunt u via bovenstaand emailadres contact met ons opnemen.

Overhandiging sponsorovereenkomst met Mike Langerak (Marketing- Communicatieadviseur Aspect ICT) en Wim Kafoe (voorzitter v.d. buurtbusvereniging)

Spotprent uit de plaatselijke krant