Aanen Beveiliging sponsort de Buurtbus

Op dinsdag 25 april is een sponsorcontract ondertekend waarin Aanen Beveiliging heeft vastgelegd dat zij de buurtbusvereniging “de Binnen-Giessen” zal sponsoren.

Aanen Beveiliging is gevestigd aan de Graafdijk Oost 30c in Molenaarsgraaf. Het bedrijf is gespecialiseerd in ontwerpen, installeren en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals voor inbraaksignalering, camera’s, branddetectie en toegangscontrole. Dit kan voor grote bedrijfspanden of voor particulieren.
De buurtbusvereniging onderhoudt de buslijnen 706 en 707, die respectievelijk rijden tussen Gorinchem, Schelluinen en Giessenburg en – aansluitend –  tussen Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hardinxveld-Giessendam en Boven-Hardinxveld. Binnenkort kunt u tijdens werkdagen de twee bussen tussen 7 en 18:30 uur, elk uur voorbij zien rijden met de reclame van Aanen Beveiliging op de portieren van de bussen.

Heeft u/jij tijd en zin om ook achter het stuur van één van onze bussen te zitten, meldt u zich dan aan via info@buurtbusdebinnengiessen.nl  We zouden graag ons chauffeursbestand uit willen breiden. Zie ook onze website voor verdere informatie. Wilt u voor uw bedrijf ook reclame op de buurtbussen van onze vereniging hebben, dan kunt u via bovenstaand emailadres contact met ons opnemen.

Overhandiging sponsorovereenkomst aan Martin Aanen door Chris Tromp (secretaris buurtbus)